7250 TTV WARRIOR.

LIMITED EDITION. ONGEKEND PRESTATIEVERMOGEN.

7250 TTV WARRIOR Tractor - LIMITED EDITION, ONGEKEND PRESTATIEVERMOGEN. 7250 TTV WARRIOR. Tractor - Drie jaar garantie
We bellen u terug

Vul uw gegevens in en ontvang een speciale aanbieding. Een van onze medewerkers belt u snel terug.

Betrouwbaarder dan ooit: drie jaar garantie (tot 3.000 bedrijfsuren). Met de 7250 TTV WARRIOR brengt DEUTZ-FAHR een ongezien betrouwbare krachtpatser uit, die alle wensen vervuld en ver overtreft. (*)
7250 TTV WARRIOR

Ontwerp

Zichtbare en voelbare kracht. Dankzij het glanzende zwart en de roestvrijstalen cover op de uitlaatpijp straalt de 7250 TTV WARRIOR als geen ander kracht uit.

Lichtpakket

Het beschikbare lichtpakket voor de WARRIOR bestaat uit XENON-knipperlichten en de nieuwe LED-werklichten tot 2470 lumen van de vierde en meest recente Hella-generatie; hiermee kan elke taak nauwkeurig en veilig verricht worden, ongeacht de weersomstandigheden en zelfs bij zeer slecht zicht.

Hydrauliek

Voor het snel, veilig en nauwkeurig aankoppelen van werktuigen kunnen alle 7250 TTV WARRIOR-modellen optioneel worden uitgerust met hydraulische topstang en WALTERSCHEID trekhaken. Daarbovenop krijgt u max. zeven elektrische bediende hydrauliek ventielen, Power Beyond-aansluitingen en een ISOBUS.

Cabine

Om te verzekeren dat u de kracht en de superieure technologie van de 7250 TTV WARRIOR zelf ervaart terwijl u rijdt, beschikt u over een exclusieve lederen bestuurdersstoel en een zwarte WARRIOR-vloermat.

Voel het vermogen. Neem de controle over.

De 7250 TTV WARRIOR is een speciaal en beperkt verkrijgbaar model voor agrarisch ondernemers, die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van technologie, ontwerp en kwaliteit. Deze jongen is gemaakt voor de zwaarste toepassingen, zowel in het veld als op de weg. Daarom is de exclusieve extra uitrusting, met inbegrip van garantie van drie jaar, enkel verkrijgbaar voor de 7250 TTV WARRIOR.

De kracht van de 7 Serie ligt in uw handen. De legendarische DEUTZ-motoren, tot 263 pk (194 kw), geven de 7250 TTV WARRIOR zijn weergaloze trekkracht. De continu variabele ZF-transmissie zorgt voor een ongeëvenaard vloeiende rijcontrole en gebruiksdynamiek, gekoppeld aan een verbluffende brandstofzuinigheid.